Leendő elsősöknek

Információk a leendő első osztályosok szüleinek.

Kedves Szülők!

Iskolánkba a beiratkozott gyermekek száma alapján 2 osztályt indítunk 1. évfolyamon a 2018/2019-es tanévben. Az 1. a osztályosokat Kovácsné Horváth Zsuzsanna, az 1. b osztályosokat Paszterkóné Zavaros Katalin várja.
A szülők a felvételről szóló tájékoztatást 2018. május 3-ig postai úton kapják meg.
A tanév indításáról a 2018. május 14-én 17 órától tartandó szülői értekezleten kapnak információkat.

Radnóti Miklós intézményvezető

Meghívó Teaházba

Intézményünkbe várjuk a leendő első osztályos tanulók szüleit 2018. március 9-én, pénteken 16:30-18:00 óra között a Teaházba, ahol a leendő elsős tanító nénikkel egy kötetlen beszélgetés keretében ismerkedhetnek meg.
Helyszín: iskolánk 145. tanterme (4. b osztály).

Nagyné Bálint Ildikó intézményvezető-helyettes

Játszóház

Iskolánkkal játékos, kötetlen formában ismerkedhetnek a leendő első osztályos gyerekek és szüleik 2018. március 3-án, szombaton 9-12 óra között az intézményünkben tartandó Játszóházban.
Erre az alkalomra tornacipőt hozzanak magukkal a gyerekek!

Kedves Szülők!

Kedves Szülők!

Intézményünk több alkalommal, többféle módon kívánja segíteni a szülőket a gondos iskolaválasztásban, ezért a következő bemutatkozási lehetőségekre hívjuk és várjuk az iskolánk iránt érdeklődőket.

 • Iskolánkkal játékos, kötetlen formában ismerkedhetnek a leendő első osztályos gyerekek és szüleik 2018. március 3-án, szombaton 9-12 óra között az intézményünkben tartandó Játszóházban.
  Erre az alkalomra tornacipőt hozzanak magukkal a gyerekek!
   
 • Szeretettel várjuk a szülőket egy csésze tea melletti kellemes beszélgetésre a leendő első osztályos tanító nénikkel 2018. március 9-én (pénteken), 16:30-18:00 között a Teaházba, melynek helyszíne a 145. tanterem.
   
 • Nyílt tanítási napjainkon betekintést nyerhetnek a szülők és a gyerekek az iskolánkban folyó nevelő-oktató munkába. Ezeken a napokon az 1-3. órában lehetőség nyílik az elsős tanító nénik tanóráin való részvételre. Ennek időpontja: 2018. március 20-21-22. (kedd-szerda-csütörtök).
  A pontos órarend a későbbiekben kerül fel a honlapra.
   
 • 2018. március 22-én (csütörtökön) 17 órától tájékoztató szülői fórumot tartunk az érdeklődő szülők számára, amelynek helyszíne a Stúdióterem.
   

Szeretettel várunk mindenkit!

Radnóti Miklós intézményvezető